Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

SEMPORNA GETAWAY!

Hallu gaisssss,
Mesti ramai kan yang nak bercuti ala-ala Maldives tapi budget tak sampai Maldives?
Well jangan la korang risau,
Dalam Malaysia di Sabah ni kan banyak betul ala-ala Maldives punya tempat. Namanya saja bukan Maldives😅.

Baru-baru ni sis pegi Semporna lagi. ehe lagi ok.
Memang feveret sis la tu Semporna.
Biar hangus terbakar matahari yang terik, yang penting seronok terapung atas air laut masinnya tu😛



Sini sis kongsi videonya ok?
Gambar tak berapa sangat sebab tak rajin snap. Kalau video terus on saja siap ehehe






Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih