Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok๐Ÿ˜
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Go Pro Hero 7 Black

Lama sis nak beli action cam sebenarnya.
Dan lama sudah sis mencari action cam yang kalau bole sis nak yang betul-betul worth the money.
Maksudnya, kalau beli sis tak rasa macam beli benda tu sia-sia atau terasa rugi.

Mula-mula nampak lain-lain brand yang menarik dan macam boleh pakai.
End up akhirnya sis tertarik pada GoPro. Mula-mula memang target GoPro5 je sebab harga dia lebih murah. Nak dekat sebulan sis buat perbandingan & carian untuk kenalpasti kelebihan dan kekurangan GoPro tu.

Akhirnya sis pilih yang ni



 Sis akhirnya beli Go Pro Hero 7 Black dari LAZADA


Kalau tengok harga agak murah ka mahal ka, sis pun tak pasti. Yang pasti ni rege dia yang paling murah untuk trusted seller. So sis pun memang tak fikir 10 kali, fikir 2-3 kali terus beli ni & buat payment. Huhaaaaa.







Actually ada jer dia bagi sleeve warna biru. But since sis ni peminat warna merah, so sis beli sleeve baru sendiri yang warna merah. Nice kan๐Ÿ˜






Comments

  1. Bestnya dah ada GoPro... LeYa pun teringin nak memiliki satu untuk kemudahan bila travel

    ReplyDelete
  2. Bestnya bila ada goPro sndiri ni nak buat video pun senang seronok tak berat..
    bw dri https://theathra.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih