Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

*TAMAT*
Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti…

ANOTHER GIVEAWAY LAGI?


So rasanya semua pemenang dapat terus kan hadiah GA bulan yang lepas tu?

Taniah kepada yang dapat hadiah dari Korea. 

Aku harap korang suka hadiah tu k.

Aku nak beli set sudu garpu bagai tu as hadiah. Tapi aku beli beberapa set untuk family aku so tak cukup budget. Hehehe

So, next month. 
Aku akan travel ke luar negara lagi. This time is somewhere belah belah Eropah. Aku still tengah decide sama ada nak buat GA untuk gift dari sana atau tak.

So kalau ada yang minat, probably boleh tolong bantu untuk buat keputusan sama ada nak atau tak nak. Hehehe



Comments

  1. Wahhh rajinnnya buat GA mekzumbie...

    ReplyDelete
  2. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    kalau buat giveaway lagi,jemput je ain. nnti ainjoin.hehhee. :)

    ReplyDelete
  3. nak ! hehe btw saya follow sini ^^ #664 http://sayesyadiya.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih