ANOTHER GIVEAWAY LAGI?

March 10, 2018

So rasanya semua pemenang dapat terus kan hadiah GA bulan yang lepas tu?

Taniah kepada yang dapat hadiah dari Korea. 

Aku harap korang suka hadiah tu k.

Aku nak beli set sudu garpu bagai tu as hadiah. Tapi aku beli beberapa set untuk family aku so tak cukup budget. Hehehe

So, next month. 
Aku akan travel ke luar negara lagi. This time is somewhere belah belah Eropah. Aku still tengah decide sama ada nak buat GA untuk gift dari sana atau tak.

So kalau ada yang minat, probably boleh tolong bantu untuk buat keputusan sama ada nak atau tak nak. Hehehe



1 comment:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih

Powered by Blogger.