Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

PEMENANG HADIAH

Dan kini aku umumkan pemenang semua yang dipilih berdasarkan undian nama mengikut hadiah yang dipilih ahahaha.

Dan aku selitkan sedikit surprise di penghujung entri ini. Nanti aku email kepada pemenang, dan aku harap semua pemenang dapat memberi respon paling lewat sehingga hari Jumaat minggu ini sebab aku kira nak poskan hadiah sebelum Raya Cina hehehe.

Apa pun. Taniah kepada pemenang semuanya ye. hehehe




















Dan di sini aku selitkan lagi sedikit sagu hati ahahaha. Ok kira ke sagu hati?



Comments

  1. Yeayy. Alhamdulillah. Thankyou Mek Zumbie ❤️ Semoga dimurahkan rezeki. Hee

    ReplyDelete
  2. Wahh..saguhati pun ada..terima kasih mek zumbie..:D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki kali ini dapat hadiah . Thank you Mek Zumbie !
    in case any inquiries : asmafiqah99@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Ya allaA syukur alhamdulillah. Mama menang hadiah yg diidamkan. Tqtq mekzumbie.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada pemenang! Rezeki ciktie tiada kat sini lagi nampaknya

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah thank you !!! ๐Ÿ˜ญ

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, hehe~ Dah email..............
    Haruslah nak hadiahhh, thanks tau !

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah n terima kasih Mek Zumbie! ๐Ÿ˜Š
    Nanti abam kie emel maklumat yg dipinta...

    ReplyDelete
  9. Eh.. Ya Allah baru perasan nama sendiri ada... huuu.. Congrats semua pemenang..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, terima kasih Mek Zumbie. ^_^
    Congrats juga pada para pemenang yg lain...

    ReplyDelete
  11. cikyan ada buat entry.. baca sini tau !

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/02/menang-giveaway-mek-zumbie.html

      Delete
  12. Alhamdulillah menang! Thank youuu mek zumbiee. Tapi lisa mintak maaf sebab redeem hadiah lambat. Lisa ade dekat asrama sekarang. Susah nak tahu perkembangan �� btw sy maryam nurkhalisahh๐Ÿ™†๐Ÿ™†๐Ÿ™†

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah hadiah dah smpai..terima kasih mek zumbie.. cikyan suka sgt2.. tak sabar nak baca..tebal pulak tu... hihihi

    ReplyDelete
  14. tak ada rezeki saya nak menang beg tu =)

    ReplyDelete
  15. Thanks mek. Hadiah dah sampai dan abam kie pun dah buat review.

    http://www.zukidin.com/2018/03/menang-tiga-giveaway-pada-awal-tahun.html

    ReplyDelete
  16. Very informative post....
    Book online bus ticket from Redbus

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih