Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

PEMENANG HADIAH

Dan kini aku umumkan pemenang semua yang dipilih berdasarkan undian nama mengikut hadiah yang dipilih ahahaha.

Dan aku selitkan sedikit surprise di penghujung entri ini. Nanti aku email kepada pemenang, dan aku harap semua pemenang dapat memberi respon paling lewat sehingga hari Jumaat minggu ini sebab aku kira nak poskan hadiah sebelum Raya Cina hehehe.

Apa pun. Taniah kepada pemenang semuanya ye. hehehe




















Dan di sini aku selitkan lagi sedikit sagu hati ahahaha. Ok kira ke sagu hati?



Comments

  1. Yeayy. Alhamdulillah. Thankyou Mek Zumbie ❤️ Semoga dimurahkan rezeki. Hee

    ReplyDelete
  2. Wahh..saguhati pun ada..terima kasih mek zumbie..:D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki kali ini dapat hadiah . Thank you Mek Zumbie !
    in case any inquiries : asmafiqah99@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Ya allaA syukur alhamdulillah. Mama menang hadiah yg diidamkan. Tqtq mekzumbie.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada pemenang! Rezeki ciktie tiada kat sini lagi nampaknya

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah thank you !!! ๐Ÿ˜ญ

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, hehe~ Dah email..............
    Haruslah nak hadiahhh, thanks tau !

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah n terima kasih Mek Zumbie! ๐Ÿ˜Š
    Nanti abam kie emel maklumat yg dipinta...

    ReplyDelete
  9. Eh.. Ya Allah baru perasan nama sendiri ada... huuu.. Congrats semua pemenang..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, terima kasih Mek Zumbie. ^_^
    Congrats juga pada para pemenang yg lain...

    ReplyDelete
  11. cikyan ada buat entry.. baca sini tau !

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/02/menang-giveaway-mek-zumbie.html

      Delete
  12. Alhamdulillah menang! Thank youuu mek zumbiee. Tapi lisa mintak maaf sebab redeem hadiah lambat. Lisa ade dekat asrama sekarang. Susah nak tahu perkembangan �� btw sy maryam nurkhalisahh๐Ÿ™†๐Ÿ™†๐Ÿ™†

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah hadiah dah smpai..terima kasih mek zumbie.. cikyan suka sgt2.. tak sabar nak baca..tebal pulak tu... hihihi

    ReplyDelete
  14. tak ada rezeki saya nak menang beg tu =)

    ReplyDelete
  15. Thanks mek. Hadiah dah sampai dan abam kie pun dah buat review.

    http://www.zukidin.com/2018/03/menang-tiga-giveaway-pada-awal-tahun.html

    ReplyDelete
  16. Very informative post....
    Book online bus ticket from Redbus

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih