Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Selamat Tahun Baru Hari Kedua 2018


Selamat Tahun Baru semuanya. Hehehe
Hari kedua 2018 baru aku nak wish semua orang, sebab aku tahu kalau wish sehari sebelum 2018 atau sehari selepas 2018 mesti terlalu banyak.
So Im saving the best for last kononnya. Hehehee
Semoga tahun 2018 ni semuanya diberikan rezeki yang baik-baik dan best-best belaka.
Kepada yang nak kahwin nanti aku ucapkan taniah.
Kepada yang ada baby 2018 aku ucapkan semoga anda berusaha lagi untuk yang seterusnya ahaha
Yang bertunang, semoga kawin dengan cepat dan jayanya.
Single pula sila berusaha lagi.
Apa lagi?
Hahahaha
Apa-apa pun semoga 2018 ini menjadi yang terbaik kepada kita semua ya. ๐Ÿ˜˜

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih