Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

🙅END🙅
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.😅

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe😜
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Berakhirlah sudah....

Assalamualaikum semuanya😘.

Sorry lah ye adik adik, kakak kakak, abang abang sekalian. 

Minggu lepas aku baru balik ke dalam negara tercinta ini, sambung masuk kerja sehari lepas tu travel lagi ke luar daerah sebab sepupu akad nikah. 

Pada masa yang sama, terus dipinang jadi tukang gambar sekali. Bukan dipinang jadi isteri orang ye😂, tapi kalau ada yang berminat boleh lah mencuba nasib dengan aku ni ahahaha (so gedik!)

Jadi pulangnya aku ke tanah air tercinta ini (aiseh!) dengan membawa beberapa gift kecil yang dibawa daripada Korea. So bertambah lah lagi 6 set hadiah sagu hati kepada penulis atau peserta GA aku yang aku akan pilih mengikut asam, manis, masam dan pahit penulisan dalam entri masing-masing hehehe. 

Dengan itu, dengan besar hatinya aku nak umumkan bahawa, 
🙅Officially ditutup🙅

So sebarang penyertaan selepas pada hari ini (30 Jan 2018) selepas jam 7.30pm (mengikut jam aku) , tidak akan dikira menyertai Giveaway ini. Hehehee

Pemenang, InsyaAllah akan diumumkan pada minggu hadapan pada hari Selasa (6 Feb 2018). 

Sementara itu, kepada peserta semua boleh lah berasa neves menunggu keputusan yer... Hahahaa...

Berikut aku sertakan sekali, senarai peserta okay, wuhuuuuu😍
Boleh lah korang berkenalan, pastu saling folllow memolloow ahahhaa

1. nashya
2. Noor Akma
3. Mrs Pip
4. Nona Qiyah
5. Nur Azian Jaafar
6.Shahida Dzulkafli
7. mizi jusoh
8. Miss Moving On
9. Zafirah Nazri
10. Tiara Sapphire
11. Ika.S
12. maryam nurkhalisah
13. Mieza S
14. anzrarizal
15. Julia Tarmidi
16. Cik Kaktus
17. JAMIL HASHIM
18. Hani Fadhlina Abdul Rahman
19. At-Tarmizi
20. Alya Maisarah
21. SITI AWADAH
22. tim87
23. farhanna jafri
24. Shafyqah Azry
25. Nisa Greennpanda
26. sayidah napisah
27. Syah BaNu
28. Cik Tie
29. Abam Kie
30. mamapp
31. Aina Shahrizal
32. Fatin Shahrizam
33. Radhia Razali
34. Flavnesz
35. Shahida Halim
36. Amani
37. sherlyannamartin
38. Maisarah Ibrahim
39. Zimirrah Abu Bakar
40. Miss S
41. Miss Mulan
42. Zakiah Purple
43. Kak Sue
44. Illya LeYa
45. asmafiqah






Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih