Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

*TAMAT*
Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti…

Berakhirlah sudah....

Assalamualaikum semuanya😘.

Sorry lah ye adik adik, kakak kakak, abang abang sekalian. 

Minggu lepas aku baru balik ke dalam negara tercinta ini, sambung masuk kerja sehari lepas tu travel lagi ke luar daerah sebab sepupu akad nikah. 

Pada masa yang sama, terus dipinang jadi tukang gambar sekali. Bukan dipinang jadi isteri orang ye😂, tapi kalau ada yang berminat boleh lah mencuba nasib dengan aku ni ahahaha (so gedik!)

Jadi pulangnya aku ke tanah air tercinta ini (aiseh!) dengan membawa beberapa gift kecil yang dibawa daripada Korea. So bertambah lah lagi 6 set hadiah sagu hati kepada penulis atau peserta GA aku yang aku akan pilih mengikut asam, manis, masam dan pahit penulisan dalam entri masing-masing hehehe. 

Dengan itu, dengan besar hatinya aku nak umumkan bahawa, 
🙅Officially ditutup🙅

So sebarang penyertaan selepas pada hari ini (30 Jan 2018) selepas jam 7.30pm (mengikut jam aku) , tidak akan dikira menyertai Giveaway ini. Hehehee

Pemenang, InsyaAllah akan diumumkan pada minggu hadapan pada hari Selasa (6 Feb 2018). 

Sementara itu, kepada peserta semua boleh lah berasa neves menunggu keputusan yer... Hahahaa...

Berikut aku sertakan sekali, senarai peserta okay, wuhuuuuu😍
Boleh lah korang berkenalan, pastu saling folllow memolloow ahahhaa

1. nashya
2. Noor Akma
3. Mrs Pip
4. Nona Qiyah
5. Nur Azian Jaafar
6.Shahida Dzulkafli
7. mizi jusoh
8. Miss Moving On
9. Zafirah Nazri
10. Tiara Sapphire
11. Ika.S
12. maryam nurkhalisah
13. Mieza S
14. anzrarizal
15. Julia Tarmidi
16. Cik Kaktus
17. JAMIL HASHIM
18. Hani Fadhlina Abdul Rahman
19. At-Tarmizi
20. Alya Maisarah
21. SITI AWADAH
22. tim87
23. farhanna jafri
24. Shafyqah Azry
25. Nisa Greennpanda
26. sayidah napisah
27. Syah BaNu
28. Cik Tie
29. Abam Kie
30. mamapp
31. Aina Shahrizal
32. Fatin Shahrizam
33. Radhia Razali
34. Flavnesz
35. Shahida Halim
36. Amani
37. sherlyannamartin
38. Maisarah Ibrahim
39. Zimirrah Abu Bakar
40. Miss S
41. Miss Mulan
42. Zakiah Purple
43. Kak Sue
44. Illya LeYa
45. asmafiqah






Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih