Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

2K18 Terpaksa Habis Budget

So aku anjurkan GA ni pada bulan Januari ni ada sebabnya Hehehe
[KLIK UNTUK JOIN]

Tetapi pada bulan ni juga la bulan yang aku kena beli baju sejuk dan kasut ais๐Ÿ˜•yeke kasut ais? ke boots. Hah yang penting korang paham.


Sebab apa aku kene beli semua tu? Sebab aku kena pegi Korea. Untuk urusan rasmi lah. Kalau pegi main-main baik pegi time cuti kan๐Ÿ˜…. Dah la kene keje tak pasal-pasal kene pecat sebab pegi korea cuti cuti time tak cuti hahahaha.


So bersempena dengan giveaway dan nak pegi Korea, korang jangan lupa join tau GA aku. Sebab aku akan bagi extra hadiah kepada pemenang, hadiah extra dari Koreaaaa wuwuwuwuuuuuu ๐Ÿ˜‚

Tapi apa pun, aku kena beli jacket panas yang aku sendiri pun tak yakin macam mana tebal sebab kalau ikut cuaca kat sana pada bulan Januari ni memang paling sejuk la. Aku ni nak kata takut sejuk tak juga, tapi tak nak lah juga terkena sejuk sangat kan. 

Pastu aku plan nak bawa baju yang paling minima sebab aku kat sana seminggu. Tapi aku tak feeling nak bawa macam-macam baju sebab musim sejuk tak boleh juga nak berfesyen bagai. Hahaha... 
So apa pun jangan lupa join GA k๐Ÿ˜˜

Comments

  1. Ya Allah, bestnya aihh p Korea...nak ikutttt...wuwuwuwuwu

    ReplyDelete
  2. Wahh mesti seronok dapat pergi bercuti luar negara. Saya tak pernah merasa pergi jauh macam Korea ni, paling jauh pun Bandung, itupun ikut ehsan orang .. huhu

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaaaaa dapat pergi Korea. Bucketlist saya tuuuuu :') Kpop official merchandise banyak ade kat sana tu :P hihihihi

    ReplyDelete
  4. Wah,.. Bestnya..
    Selamat melaksanakan tugas di Korea ye mek..

    ReplyDelete
  5. Korea? Wah bestnya.. tak kisah atas urusan rasmi pun kan

    ReplyDelete
  6. Fatin dah join. Syoknyaa pergi Koreaa!

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih