Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

*TAMAT*
Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti…

2K18 Terpaksa Habis Budget

So aku anjurkan GA ni pada bulan Januari ni ada sebabnya Hehehe
[KLIK UNTUK JOIN]

Tetapi pada bulan ni juga la bulan yang aku kena beli baju sejuk dan kasut ais😕yeke kasut ais? ke boots. Hah yang penting korang paham.


Sebab apa aku kene beli semua tu? Sebab aku kena pegi Korea. Untuk urusan rasmi lah. Kalau pegi main-main baik pegi time cuti kan😅. Dah la kene keje tak pasal-pasal kene pecat sebab pegi korea cuti cuti time tak cuti hahahaha.


So bersempena dengan giveaway dan nak pegi Korea, korang jangan lupa join tau GA aku. Sebab aku akan bagi extra hadiah kepada pemenang, hadiah extra dari Koreaaaa wuwuwuwuuuuuu 😂

Tapi apa pun, aku kena beli jacket panas yang aku sendiri pun tak yakin macam mana tebal sebab kalau ikut cuaca kat sana pada bulan Januari ni memang paling sejuk la. Aku ni nak kata takut sejuk tak juga, tapi tak nak lah juga terkena sejuk sangat kan. 

Pastu aku plan nak bawa baju yang paling minima sebab aku kat sana seminggu. Tapi aku tak feeling nak bawa macam-macam baju sebab musim sejuk tak boleh juga nak berfesyen bagai. Hahaha... 
So apa pun jangan lupa join GA k😘

Comments

  1. Ya Allah, bestnya aihh p Korea...nak ikutttt...wuwuwuwuwu

    ReplyDelete
  2. Wahh mesti seronok dapat pergi bercuti luar negara. Saya tak pernah merasa pergi jauh macam Korea ni, paling jauh pun Bandung, itupun ikut ehsan orang .. huhu

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaaaaa dapat pergi Korea. Bucketlist saya tuuuuu :') Kpop official merchandise banyak ade kat sana tu :P hihihihi

    ReplyDelete
  4. Wah,.. Bestnya..
    Selamat melaksanakan tugas di Korea ye mek..

    ReplyDelete
  5. Korea? Wah bestnya.. tak kisah atas urusan rasmi pun kan

    ReplyDelete
  6. Fatin dah join. Syoknyaa pergi Koreaa!

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih