Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

πŸ™…ENDπŸ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.πŸ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe😜
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Oktober Sudah Bah!

Let me see.

Atleast walaupun lama aku tak update, kalau ikut bulan, bulan lepas aku ada juga la kan blog sikit sikit ni. Hehehe

So its Oktober, banyak benda berlaku bulan Oktober ni. Iphone 8, Iphone 8Plus dan Iphone X dah keluar. Harganya boleh buat mata aku juling hilang mata hitam hokeyπŸ˜‘.

Tapi that is not what Im gonna talk about, sebab aku rasa, aku sangat tak mampu nak pakai Iphone 8 dan yang seterusnya. Hahaha

Bulan ni aku nak review benda, sebab macam banyak barang aku beli online πŸ˜³ yang melibatkan kecantikan diri. Aiseh! Hahahaha


Hah order dari sini. SUPERMODEL'S SECRET kenenyaa ahahha.
Kalau berminat berikut ialah tempat yang korang boleh terjah

Instagram : supermodels_secret

Hah yang tu je aku tau. Ei, dorang tak bayar aku k untuk promo ni. Aku promo sebab ada satu benda yang aku pakai & memang ori & tak berbau sangat-sangat ahahhaa


Hah. Yang ni bukan arak ok. Yang ni minyak kelapa dara. Virgin coconut oil. Aku buat pakai kat rambut sebab sejak aku warnakan rambut (this is another different story), rambut aku jadi pandai berpintal dan berkusut dan susah nak uruskan.

So aku pakai ni, sebab aku malas nak pakai conditioner. Macam conditioner tu buat rambut aku jadi makin kering pun ader.

Aku pakai ni serius beb, rambut aku yang memang asal sedia lurus ni, makin lurus & senang nak atur. Nak kata pintal pintal memang kurang. Sebab baru 2 kali aku pakai.

Macam mana aku pakai? Aku sapu kat rambut dengan banyaknya, pastu aku perap macam perap ayam. Hhahaha

Takat ni aku perap satu malam, dia takde bau yang tak sedap. Kalau cuci pakai syampoo pun, syampoo lagi wangi hahaha. Tapi serius rambut lurus senang nak atur.

Orang kata bagus kan minyak kelapa ni? Bagus untuk tebalkan dan hitam kan rambut. Aku terfikir lah, kalau aku sapu kat kening jadi tak? πŸ˜†




Comments

  1. vco mmg best, boleh diminum, boleh guna utk kulit kering, rambut kusam ... dan byk lagi ...

    ReplyDelete
  2. Minyak kelapa dara memang best.. Lawalah botol dia.. Eksklusif.. Boleh buat hadiah..

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih