Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Tips Cari Jodoh???

Aku ni bukan lah gatal sangat nak kawin atau nikah ke aper.
Tapi rasanya aku berada dalam fasa bersedia kot untuk mencari kawan.
Tapi ramai yang tak tahu aku ni sape kan.
And aku pun takde lah nak berkenalan kat sini dengan memperkenalkan diri aku kat sini ahahaha.
Tapi yang penting aku nak kalau bab cari jodoh ialah
Aku nak lelaki yang....

  • beragama Islam. 
  • seumur aku which is 26 atau lebih berumur.
  • mempunyai kerja (aku bukan memilih tapi untuk kebaikan bersama kut😅)
  • mempunyai asas agama yang sangat kukuh. Lain-lain boleh improve bersama, yang basic is important.
  • Suka sukan lasak, atleast hiking lah...
  • Suka makan, sebab aku suka try makanan ahahaha
  • Suka travel, tak payah sampai luar negara, dalam Malaysia pun aku terima ok. Hahaha
Nak fikir lebih banyak aku utamakan yang aku list ni. hahhaa Ada ke yang sesuai ni macam ni?

Comments

  1. hehe cik ra pn tgh bntu seseorg unt carikan jdoh..hrp btemu la yg sesuai..haha

    ReplyDelete
  2. Hi, beeha follow sini. jum singgah blog beeha https://beehaazman19.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Sha masa cari jodoh dulu juga ada kretiria macam mek nie.. Terutama sekali no 1 & 3.. Wajib nie dua-dua.. No 1 tu untuk bimbing kita.. No 3 tu sebab tanggungjawab kan.., kalau tak da memang akan huru hara..
    Sha doakan semoga mek ditemukan dengn jodoh yang baik-baik dan sesuai dengan mek.. Pelengkap hidup mek.. Aamiin..

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih