Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Tips Cari Jodoh???

Aku ni bukan lah gatal sangat nak kawin atau nikah ke aper.
Tapi rasanya aku berada dalam fasa bersedia kot untuk mencari kawan.
Tapi ramai yang tak tahu aku ni sape kan.
And aku pun takde lah nak berkenalan kat sini dengan memperkenalkan diri aku kat sini ahahaha.
Tapi yang penting aku nak kalau bab cari jodoh ialah
Aku nak lelaki yang....

  • beragama Islam. 
  • seumur aku which is 26 atau lebih berumur.
  • mempunyai kerja (aku bukan memilih tapi untuk kebaikan bersama kut๐Ÿ˜…)
  • mempunyai asas agama yang sangat kukuh. Lain-lain boleh improve bersama, yang basic is important.
  • Suka sukan lasak, atleast hiking lah...
  • Suka makan, sebab aku suka try makanan ahahaha
  • Suka travel, tak payah sampai luar negara, dalam Malaysia pun aku terima ok. Hahaha
Nak fikir lebih banyak aku utamakan yang aku list ni. hahhaa Ada ke yang sesuai ni macam ni?

Comments

  1. hehe cik ra pn tgh bntu seseorg unt carikan jdoh..hrp btemu la yg sesuai..haha

    ReplyDelete
  2. Hi, beeha follow sini. jum singgah blog beeha https://beehaazman19.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Sha masa cari jodoh dulu juga ada kretiria macam mek nie.. Terutama sekali no 1 & 3.. Wajib nie dua-dua.. No 1 tu untuk bimbing kita.. No 3 tu sebab tanggungjawab kan.., kalau tak da memang akan huru hara..
    Sha doakan semoga mek ditemukan dengn jodoh yang baik-baik dan sesuai dengan mek.. Pelengkap hidup mek.. Aamiin..

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih