Semua dah settle

August 12, 2017

Selesai lah sudah giveaway bulan 7.

Dan Officially selesai lah sudah pengeposan hadiah pemenang semuanya.
Kecuali tinggal sorang lagi.

Di sini aku nak minta maaf sebab Isnin baru sempat daku nak pos hadiah hangpa tu. hehhehe

Since aku lambat, aku ada tambah extra something kat dalam hadiah yang bakap di poskan pada hari Isnin minggu depan. Huhuhu

Aku tengah dalam proses sebenarnya nak clear kan barang kat bilik aku. Bukan lah sebab nak pindah ke apa. Tapi macam dah semak. Sebab macam banyak barang.

Aku sendiri pun tak paham kenapa banyak barang. πŸ˜‘

Yang pasti memang ada la barang hahaha

2 comments:

  1. Terima kasih tau untuk hadiah yang memang tak disangka tu..
    Semoga makin murah rezeki mek..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/08/hadiah-july-preowned-giveaway-oleh-mek.html

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih

Powered by Blogger.