image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Semua dah settle


Selesai lah sudah giveaway bulan 7.

Dan Officially selesai lah sudah pengeposan hadiah pemenang semuanya.
Kecuali tinggal sorang lagi.

Di sini aku nak minta maaf sebab Isnin baru sempat daku nak pos hadiah hangpa tu. hehhehe

Since aku lambat, aku ada tambah extra something kat dalam hadiah yang bakap di poskan pada hari Isnin minggu depan. Huhuhu

Aku tengah dalam proses sebenarnya nak clear kan barang kat bilik aku. Bukan lah sebab nak pindah ke apa. Tapi macam dah semak. Sebab macam banyak barang.

Aku sendiri pun tak paham kenapa banyak barang. 😑

Yang pasti memang ada la barang hahaha

Share this:

CONVERSATION

1 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih