Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

"Pencarian Bloglist Julai 2017 Blog Kasihjuju.com"

[KLIK BANNER]

Nak masuk bloglist orang kena lah ader usaha kan? Hehehhe. So sini ada sorang bloggies yang nak cari bloggies yang nak dimasukkan ke dalam list bloglist dia ni. Korang tunggu apa lagi? Jum join sama. Hehehe

Jangan lupa juga join 
dan berpeluang untuk menang i-Phone! Set Mekap atau $$$ 

👍👍👍👍👍


Comments

  1. Terima kasih sudi join segmen KJ.
    Senarai pemenang dah keluar.

    Boleh cek dekat SINI

    Senarai peserta dekat SINI

    ReplyDelete
  2. tahniah!!salam perkenalan!jalan-jalan blogwalking dari segmen KJ!

    ReplyDelete
  3. Hye.. singgah dari segmen yang sama dan dah follow awak..

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih