Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Kenapa Booking.com?

Hai korang korang.

Minggu depan aku outstation seminggu dekat tempat yang agak jauh juga. 

Tujuh jam perjalanan, makna nya kempis lah punggung aku ni. Hehehhee

So actually tempat yang aku nak pegi tu ada tempat tinggal yang aku boleh stay free. Tapi memandangkan dari tempat aku tinggal tu nak ke tempat yang aku kene berkursus tu dalam sejam perjalanan, maka terpaksa lah aku book hotel supaya dekat-dekat saja dengan tempat yang aku nak berkursus tu


So amacam nak booking hotel ni? Ofcoz lah dengan Booking.com!


Kenapa aku pilih Booking.com dan bukan .com yang lain-lain?

Korang pun tau kan. Aku ni kalau nak pakai sesuai benda, jenama atau apa-apa mesti aku selidik dulu. 

So masa mula-mula aku nak cari apps book hotel dulu, memang aku selidik semua dengan harganya sekali. 

Yang paling murah ialah daripada Booking.com.

Serius aku tak tipu gais. Ini dah kali ketiga aku tempah bilik dari Booking.com ok.

Kali ni aku stay dekat hotel 4 hari 3 malam. Tak sampai RM250 ok. Aku rasa murah lah tu. Hotel tu punya service aku tau macam mana sebab dulu-dulu aku pernah stay juga untuk urusan penting. So kira macam aku cuma nak booking je lagi kat tempat yang sama, cuma dengan harga yang berbeza.

Tak pecaya? Korang boleh cuba booking. Kalau cancel dia tak charge pun korang. Tapi kene cancel sebelum tarikh yang dia dah tentukan lah. :)

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih