image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Beli 3 Free 1 Suprise!



So ader tak sesape yang suka membeli barang kecantikan dekat HERMO ðŸ˜‹.

Sekarang ni kalau korang tengok dekat banner atas tu, dia ada bagi hadiah mistery ok selama dua hari. Hari ni & esok aje, kalau kite beli 3 item maka dia akan bagi satu hadiah mistery percuma 😱.
Aku pun apa lagi, tak nak lepaskan peluang & terus share dengan korang.

Yelah, barangan HERMO ni kira ekslusif juga kan hehehe..

Share this:

CONVERSATION

3 comments:

  1. Okay tak shopping Hermo....compare.dengan beauty shop yg lain...dah lama aim.ni😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes sangat ok👍🏻 I dah order 2 item mmg ori & best nak pakai.

      Delete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih