Adakah sebab barang Pre-Owned tak laku?

July 10, 2017

So give away aku ni dah berlangsung bermula daripada 7 Julai lagi. But aku rasa sambutan macam kurang memuaskan. 

Adakah sebab barang pre-owned atau pre-loved ni tidak diminati ramai?

Untuk barang yang aku offer actually serius aku cakap 98% is brand new. Kalau aku pakai pun pakai untuk tengok how it goes with the outfit. Hahaha... 

Apa hadiahnya? Korang boleh tengok hadiah kat sini

4 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih

Powered by Blogger.