Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2017

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

πŸ™…ENDπŸ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.πŸ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe😜
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Senarai Peserta Mek Zumbie's July Preowned Giveaway!

Officially End

Kenapa Booking.com?

Minat Menjahit

Beli 3 Free 1 Suprise!

Adakah sebab barang Pre-Owned tak laku?

Super "HERMO"

Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!

Orb - Hantu? Makkluk Halus? Atau Kotoran?

"Pencarian Bloglist Julai 2017 Blog Kasihjuju.com"

Template Blogger

JANGAN PELIK

Nak buat Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!

Booking.Com review & Han Palace Hotel Semporna Review