Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

πŸ™…ENDπŸ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.πŸ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe😜
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Adakah aku penipu?

Hallo guys.
Serius lah aku betul-betul bz tau. Actually boleh ke aku online. Tapi kering idea nak taip aper.
Nanti aku taip pasal budak kang ada juga yang rasa boring. hehehhe.

So hadiah untuk GA aku actually aku belum pos. Aku ader inform dekat pemenang juga. And aku harap korang pemenang tu sabar menanti. Officially dah habis pun bulan Feb kan?
So, baki 3 pemenang yang takde PM aku tu aku kira burn & aku letak dengan GA yang akan datang. 

So aku boleh cakap banyak benda yang berlaku pada bulan Feb & Mac kali ni. Boleh dikatakan 80% benda yang berlaku unexpected. And yang baki 20% sudah aku jangka tapi aku still rasa macam was-was. 

Apa benda yang aku was-was tu? Hah itu la modal aku punya entri yang seterusnya. Hahaha

So kepada pemenang. I promise you. Hari Isnin aku pos hadiah korang. Serius ni yang benar. Hahahaa

Untuk aku pula. Aku google some inspirational words kononya. And aku end up suka yang ni. So aku buat jadi desktop backgroup & aku share kat korang juga. Just in case some of you might need this too. hehehe


Comments

  1. Noted 😘😘😘

    ReplyDelete
  2. Takpe sis, take your time, kitorang sabar je, hihihi.

    Lawa wallpaper tu, save dulu, sekarang selesa dgn wallpaper berkotak, senang classify apps ikut fungsi,hehe.

    ReplyDelete
  3. Wah, ada anjurkan giveaway rupanya. Ruginya tak join.

    Terkini daripada Mommy Muhaimin, http://lynk.my/q4z9

    ReplyDelete
  4. memang banyak benda yang tak dijangka jadi daripada apa yang kita jangka.

    btw, tiqaa suka warna wallpaper tu. hihihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih