Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Adakah aku penipu?

Hallo guys.
Serius lah aku betul-betul bz tau. Actually boleh ke aku online. Tapi kering idea nak taip aper.
Nanti aku taip pasal budak kang ada juga yang rasa boring. hehehhe.

So hadiah untuk GA aku actually aku belum pos. Aku ader inform dekat pemenang juga. And aku harap korang pemenang tu sabar menanti. Officially dah habis pun bulan Feb kan?
So, baki 3 pemenang yang takde PM aku tu aku kira burn & aku letak dengan GA yang akan datang. 

So aku boleh cakap banyak benda yang berlaku pada bulan Feb & Mac kali ni. Boleh dikatakan 80% benda yang berlaku unexpected. And yang baki 20% sudah aku jangka tapi aku still rasa macam was-was. 

Apa benda yang aku was-was tu? Hah itu la modal aku punya entri yang seterusnya. Hahaha

So kepada pemenang. I promise you. Hari Isnin aku pos hadiah korang. Serius ni yang benar. Hahahaa

Untuk aku pula. Aku google some inspirational words kononya. And aku end up suka yang ni. So aku buat jadi desktop backgroup & aku share kat korang juga. Just in case some of you might need this too. hehehe


Comments

  1. Takpe sis, take your time, kitorang sabar je, hihihi.

    Lawa wallpaper tu, save dulu, sekarang selesa dgn wallpaper berkotak, senang classify apps ikut fungsi,hehe.

    ReplyDelete
  2. Wah, ada anjurkan giveaway rupanya. Ruginya tak join.

    Terkini daripada Mommy Muhaimin, http://lynk.my/q4z9

    ReplyDelete
  3. memang banyak benda yang tak dijangka jadi daripada apa yang kita jangka.

    btw, tiqaa suka warna wallpaper tu. hihihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih