Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Dan Pemenangnya Ialahhhhhhhhhhh

Okay so aku janji kan nak bagitau pemenang hari ni.

Memang sengaja aku kasi lambat-lambat. Kononnya nak post entri pemenang pada 10 haribulan Februari 2017 pada jam 10. Ingat nak buat 17hb sempena tahun 2017, tapi takde pula jam 17. 😅

So sebelum aku nak umum pemenangnya disini. Aku dengan gembiranya nak umum kan bahawa pemenang aku tambah. So jumlah keseluruhan mereka yang ada join GA aku ni pemenangnya akan menjadi 10 orang.

So untuk menjadikan GA aku ni lebih menarik. Aku hanya umumkan pemenang sahaja. Semua pemenang perlulah PM NAMA, LINK GA, NO.TEL, ALAMAT korang dekat aku di Facebook aku iaitu di SINI.

Andai kata, sehingga ke hujung awal bulan Mac iaitu bersamaan pada 1 Mac 2017, pemenang masih belum PM untuk tuntut hadiah, maka hadiah itu akan di serahkan kepada yang lain. 👌

Sebelum aku umumkan lagi ahaha...Di sini aku nak bagitau, aku cuma letakkan  senarai 10 pemenang itu. Tapi aku takkan bagitau korang menang hadiah apa. 😂 So, aku harap andai kata hadiah dah sampai ke tangan korang, boleh lah update sekali yer korang menang apa. Bukan apa, sengaja nak bagi suprise kononnyer. 😘


Officialy Hadiah punya ialah
 2 Pemenang untuk Portable Mikrofon

2 Pemenang untuk Makeup Brush

Dah 

6 Pemenang untuk buku preloved. 💟




SENARAI PEMENANG THE JANUARY GIVEAWAY by MEK ZUMBIE











SO Taniah kepada pemenang ye. Harap-harap yang tak menang tu jangan putus asa jangan bersedih, 😘

Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Ada rezeki lagi hari ni. Terima kasih MZ atas penganjuran GA. Boleh lah buat lagi akan datang 😘

    ReplyDelete
  3. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua pemenang.. thank you mek zumbie buat GA ni :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, thank you a lot Mek~!!! Mai sudah pm, harap terima :D

    ReplyDelete
  6. saya tag awak

    hihi

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/give-away-by-ashasrah.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih