Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

πŸ™…ENDπŸ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.πŸ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe😜
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Dan Pemenangnya Ialahhhhhhhhhhh

Okay so aku janji kan nak bagitau pemenang hari ni.

Memang sengaja aku kasi lambat-lambat. Kononnya nak post entri pemenang pada 10 haribulan Februari 2017 pada jam 10. Ingat nak buat 17hb sempena tahun 2017, tapi takde pula jam 17. πŸ˜…

So sebelum aku nak umum pemenangnya disini. Aku dengan gembiranya nak umum kan bahawa pemenang aku tambah. So jumlah keseluruhan mereka yang ada join GA aku ni pemenangnya akan menjadi 10 orang.

So untuk menjadikan GA aku ni lebih menarik. Aku hanya umumkan pemenang sahaja. Semua pemenang perlulah PM NAMA, LINK GA, NO.TEL, ALAMAT korang dekat aku di Facebook aku iaitu di SINI.

Andai kata, sehingga ke hujung awal bulan Mac iaitu bersamaan pada 1 Mac 2017, pemenang masih belum PM untuk tuntut hadiah, maka hadiah itu akan di serahkan kepada yang lain. πŸ‘Œ

Sebelum aku umumkan lagi ahaha...Di sini aku nak bagitau, aku cuma letakkan  senarai 10 pemenang itu. Tapi aku takkan bagitau korang menang hadiah apa. πŸ˜‚ So, aku harap andai kata hadiah dah sampai ke tangan korang, boleh lah update sekali yer korang menang apa. Bukan apa, sengaja nak bagi suprise kononnyer. 😘


Officialy Hadiah punya ialah
 2 Pemenang untuk Portable Mikrofon

2 Pemenang untuk Makeup Brush

Dah 

6 Pemenang untuk buku preloved. πŸ’Ÿ




SENARAI PEMENANG THE JANUARY GIVEAWAY by MEK ZUMBIE











SO Taniah kepada pemenang ye. Harap-harap yang tak menang tu jangan putus asa jangan bersedih, 😘

Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Ada rezeki lagi hari ni. Terima kasih MZ atas penganjuran GA. Boleh lah buat lagi akan datang 😘

    ReplyDelete
  3. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua pemenang.. thank you mek zumbie buat GA ni :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, thank you a lot Mek~!!! Mai sudah pm, harap terima :D

    ReplyDelete
  6. saya tag awak

    hihi

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/give-away-by-ashasrah.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih