Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Update Giveaway Akan Datang- Buat Atau Tidak?

Dalam masa terdekat ni aku akan buat Giveaway yang pada pandangan aku sangat best ๐Ÿ˜œ.

Sebab apa?

Sebab hadiah yang aku tawarkan aku sendiri rasa bombasstiiikkkkaaaaa๐Ÿ™Œ

Aku bagi hint saja sikit-sikit :)


Yang ni gambar pinjam. Tapi akan ada dua microfon ni jadi hadiah. Sama kaler sama bentuk. ๐Ÿ˜›

Seperti yang digembar gemburkan. Dua set makeup brush ๐Ÿ˜

Dan....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

InsyaAllah...Akan ada lagi hadiah. Huhuhu....
Yang penting korang follow. Komen buat juga kalau nak, kalau ada yang setuju, GA buat masa 01.01.2017 nanti. ๐Ÿ˜œ

Comments

  1. Yeah!! Tak sabar nak tau hadiah yang selebihnya.. mesti ohsem ohsem kan..

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru :)

    sudi2 la join contest Nurul ni ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.my/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih