Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Bila Barang Baik Sudah Sampai- BAE BB Cushion


Kan aku ada cerita pasal AKU BERSANGKA BAIK dekat entri latest tu. Actually benda yang aku order tu dah sampai waktu hari Jumaat hehehe. Lawa aje packaging dia tau. Kemas, comel & aku boleh cakap rasa berkualiti.

Waktu aku ambik tu aku masih kat sekolah lagi bekerja macam biasa. Walau budak cuti sekolah cikgunya sebenarnya bekerja seperti penjawat biasa.

Lepas tu aku ada test juga kejap dekat sekolah. Aku kan selalu suka lepas dengan kerani sekolah aku dekat ofis dorang. So bertepek aku di sana sambil cuba try test BB Cushion ni hahaha. Respon dari dorang aku nampak lawa. Lepas tu mata aku ke atas sambil senyum lebar. Hahahaa

So balik rumah aku pun cuba lagi.


Serius lawa beb.
Rasanya ini produk bedak muka BB cream ke apeke mende yang aku puji berkesan.
Kulit aku ni kan kulit mak datin sikit. Cerewet sangat walaupun tak lawa ahahhaa.
So bila pakai BB Cushion ni kebaikan dia ialah kulit nampak putih but still dia nampak naturally looks like that.
Maksudnya macam tak nampak korang pakai bedak kat muka tapi sebenarnya ada & korang nampak flawless.
Korang tau tak bedak yang korang pakai and then macam dia bergumpal-gumpal dekat mana-mana bahagian muka yang dia suka la ahaha. Yang ni xde macam tu. Aku tau sebab sebenarnya aku suka cuba test produk muka bedak-bedak foundation concealer bagai ahahha

So sape rasa-rasa tiba-tiba tertarik nak cuba try test beli, boleh la pegi page dia kat Instagram ni hah...Hehhehe




Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih