image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Review Pemenang Segmen - bondezaidalifah.com

So blogger ni pun aku suka blog dia. Hehehe :)
Latar blog ni putih. Dan bagi aku kalau putih memang senang nak nampak apa benda yang ada dalam blog itu. hehehe

Bagi aku, nama blog pun unik. Unik sebab walaupun perkataan tu bukan perkataan rare, tapi senang nak ingat dan macam sesuai sangat dengan pemilik blog dengan blog dia sekali. Hehehe..

Bagi aku, blog Bonde ni merupakan antara blog yang aktif juga. Isi kandungan pun banyak tak sama dengan blogger aktif yang lain.

Kalau beliau buat entry bergambar, aku suka bahagian gambar dia yang besar and clear. Hehehe Macam blog sebelum ni la yang aku cakap. Aku suka kalau gambar dia dah la lawa, besar pulak, so sedap mata memandang. 

Blog Bonde pun banyak iklan dan baru perasan beliau tak guna platform blogspot. Lepas ni aku pun plan nak independent. Tapi maybe kene tanya-tanya dekat bonde macam mana caranya hehehee

So jangan lupa blogwalk kat sini tau :) Mari kita sama-sama dapat manfaat dari Bonde. :)

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih