image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Bila Bibir Macam Zombie

Okey. 
Walaupun aku ni takde berjemur mana sebab memerap kat rumah sementara tunggu kaki aku pulih. 
Tapi bibir aku meragam 
Bibir aku macam kering macam tidak tapi kulit bibir asyik nak mengelupas.
Aku rasa maybe aku kurang minum air la tu.


So hari ni aku pegi settle henpon aku yang dah kena check computer pun still dunno whats wrong.
Memandangkan aku punya waranty mungkin dah void atau mungkin masih ada. 50/50 chance, so aku pun beli lah henpon baru, nanti aku cerita bab beli henpon. 

So dalam keadaan aku bertongkat sempat aku pegi The Body Shop. Sebab ada dua benda yang aku beli. Salah satunya ialah benda ni. Sebab bibir aku kering macam kena kemarau, padahal hujan turun juga kekadang kat sini. Huhuhu...

Share this:

CONVERSATION

1 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih