Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2016

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Semua Hasil Tangan.

Rambut Aku Berguguran

HONOR 8 - Lazada Cari Pasal Lagi!

Seqy Beauty

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! - EDISI RAHSIA AKU TERBONGKAR

Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari

Reaksi Bila Tak Menang iPhone7 Dari Lazada.

Gopro? SJ? Action camera?

Review Pemenang Segmen - ayuinsyirah.my

Review Pemenang Segmen - ciklapunyabelog.blogspot.my

Bila Kesayangan Macam Tikus

Review Pemenang Segmen - bondezaidalifah.com

Review Pemenang Segmen - sayidahnapisah.com

Lazada iPhone7 Contest.

Best APPLE Service Kota Kinabalu, Sabah.

Kenapa Aku Pilih Jenama Apple?

Review Pemenang Segmen - musicstyle29.blogspot.my

Review Pemenang Segmen - hafzhanrauf.blogspot.my

Chapter 4 : Minggu ke 3 & Minggu ke 4 selepas pembedahan Achilles Tendon Rupture

Review Pemenang Segmen - missobsesi.blogspot.com

Review Pemenang Segmen - masturanasarudin.blogspot.com

Tea Tree Oil The Body Shop Mencegah Jerawat Sebelum Terlambat

Review Pemenang Segmen - leaazleeya.com

Review Pemenang Segmen - ohmyvitamin.blogspot.com

Officially digi User. Goodbye Maxis.

10 PEMENANG SEGMEN "Hang Komen Hang Bertuah"

Bila Kau Terpaksa Beli Henpon