image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Bila Masa Tak Cukup.

Okey.
So aku rasa macam aku sejak dah bekerja ni bukan tak cukup lah...
Mostly aku rasa dia cukup-cukup je.
Sampai aku rasa macam nak berhenti bekerja. 
Entah stress ke apa ke. And yess aku luah kat facebook. 
Makin banyak aku luah kat facebook makin pula aku meluat sendiri. Hahahha
So at the end apa aku buat? 
Aku deactivate facebook demi kebaikan aku.
Sebab aku rasa macam banyak pula masa aku pegi scroll facebook. 
So? I am facebooklesss huhuhuuu

Tengok Insta aje la kalau korang rindu aku. 
Tengok sampai copyright pun salah eja. Hehehhee....
Mostly aku memang lebih suka snap gambar.
Kerja aku ni jenis stay satu tempat je so memang tak banyak yang aku boleh snap.
But really aku sayang jugak kerja aku sebenarnya walaupun aku rasa sibuk, aku rasa penat and aku rasa nak marah. :P

Share this:

CONVERSATION

2 comments:

  1. kita delete terus fb sbb asyik stalk.. mmg tak reti nak tahan diri..hahaha.. terus delete,selesai. bila dah buat keputusan tekad,mana peduli apa dah...lol

    ReplyDelete
  2. Sometimes we need privacy kan..takpe deactivate dulu..nanti dh OK buka semula...

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih