image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Bila Alam Maya Terbiar Sebab Alam Realiti Kerja Menggunung

Panjang betul tajuk entri kali ni. Lepas tu tajuk entri bosan. Sebab memang semua maklum yang kerja cikgu ni senang. Kalau budak cuti cikgu dengan sekolah dia ikut cuti kan?

Haih setahun jadi cikgu tahun ni aku rasa paling banyak rezeki. Iyelah, rezeki aku dapat jadi panitia dapat lagi sagu hati 18 fail kene update.

Lepas tu bertambah lagi rezeki dapat jadi penyelaras linus dapat lagi 5 fail darab 3 subjek untuk BM, Bi & Matematik. Sioknyerrrr


Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih