Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Plastic Surgery Kononnyerrr

Aku tau lama aku hilang. And aku minta maaf kepada sesapa yang serius follow update entri aku. Hehehe..

Aku menghilang ni pun bersebab. Sebab aku buat plastik surgery. Pada siapa? Bukan siapa. Lebih kepada apa. Pada laptop aku. Hehehe...

Aku upgrade laptop. 

Ramai yang tak sedar sebenarnya laptop yang korang ada sekarang boleh korang upgrade atau ubah isi dalam laptop itu sendiri atau dengan bantuan mereka yang pakar tentang laptop. Kalau nak beli laptop baru lagi canggih, lagi lagi yang power maybe dalam 3K atau 4k kan? Aku upgrade laptop aku baru-baru dari hardisk SATA kepada SSD & upgrade RAM aje dalam RM1777 termasuk upah nak buat. 



Maybe ada yang akan cakap 1777 itu terlalu mahal. But untuk dapat apa yang aku upgrade ni dalam laptop baru its gonna be really expensive dari harga yang aku dah bayar ni. Huhuhu...

Comments

  1. Mahal nya...ingat surgery apa la td...

    ReplyDelete
  2. ingat kan plastic surgery apa tadi huhu..btw zahir tag MekZumbie untuk entry terbaru
    http://perantaumasa96.blogspot.my/2015/12/blog-review-by-beeha-azman-for-top.html

    ReplyDelete
  3. boleh tahan gak harganya sis... janji puas hati kan...

    ReplyDelete
  4. haha..ayat mek yang last tu mamng worth sangat..

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih