Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Plastic Surgery Kononnyerrr

Aku tau lama aku hilang. And aku minta maaf kepada sesapa yang serius follow update entri aku. Hehehe..

Aku menghilang ni pun bersebab. Sebab aku buat plastik surgery. Pada siapa? Bukan siapa. Lebih kepada apa. Pada laptop aku. Hehehe...

Aku upgrade laptop. 

Ramai yang tak sedar sebenarnya laptop yang korang ada sekarang boleh korang upgrade atau ubah isi dalam laptop itu sendiri atau dengan bantuan mereka yang pakar tentang laptop. Kalau nak beli laptop baru lagi canggih, lagi lagi yang power maybe dalam 3K atau 4k kan? Aku upgrade laptop aku baru-baru dari hardisk SATA kepada SSD & upgrade RAM aje dalam RM1777 termasuk upah nak buat. 



Maybe ada yang akan cakap 1777 itu terlalu mahal. But untuk dapat apa yang aku upgrade ni dalam laptop baru its gonna be really expensive dari harga yang aku dah bayar ni. Huhuhu...

Comments

  1. Mahal nya...ingat surgery apa la td...

    ReplyDelete
  2. ingat kan plastic surgery apa tadi huhu..btw zahir tag MekZumbie untuk entry terbaru
    http://perantaumasa96.blogspot.my/2015/12/blog-review-by-beeha-azman-for-top.html

    ReplyDelete
  3. boleh tahan gak harganya sis... janji puas hati kan...

    ReplyDelete
  4. haha..ayat mek yang last tu mamng worth sangat..

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih