image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Mari Jadi Volunter :)

[KLIK BANNER UNTUK DAFTAR]

 Sea Games pada tahun 2017 nanti akan diadakan di Kuala Lumpur. 
So aku tengok kat wesite dia actually dia perlukan bantuan sukarela daripada sesiapa yang mahu atau sudi sumbangkan tenaga dalam menjayakan SUKAN SEA di KL untuk tahun 2017 nanti. 
Jadi korang tunggu apa lagi? 




Share this:

CONVERSATION

4 comments:

  1. wah..lama lagi tu..dah cari orang ye..

    ReplyDelete
  2. waaa. awal-awal da cari volunter kan. tapi tak pe. biar awal jangan lambat ;) skg ni masa cepat sangat berlalu :)

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari segmen http://www.masturadin.com/2015/12/giveaway-disember-2015-cash-rm500-by-emas-putih.html

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih