image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Review Blog Siri 1-5 : Peserta Oktober GA MekZumbie

Review blog semua peserta yang join GA aku akan bermula pada hari ini mengikut kedudukan penyertaan mereka Huhaaaa!!!.hebohkan satu dunia supaya mereka tau ahaha XD

1.

Aku selalu rasa amazing dengan blog yang ada iklan tempahan daripada orang lain macam blog Sayidah Napisah ni. Hehehe Lepas tu berkenan dengan header dia pulak. Aku tengok tadi aku sendiri ikut tersenyum hahaha XD okay aku tenung kejap sebab nak banding dengan gambar dekat bawah yang tengah tunjuk makanan tu. Entri dia pula banyak macam kalau tengah baca majalah gitu. Which is something almost like majalah REMAJA. Feveret majalah aku dulu-dulu tapi dah lama aku tak baca. Hehehe So need any info pegi ke blog dia. 


2. 
Bagi pemilik blog yang ini pula kalau ikut apa yang aku tengok dia rajin join giveaway bagai  hehehe.. So rasanya sapa yang jenis suka nak menang hadiah atau apa-apa pun boleh stalk si pemilik blog ini huhuhu....

3. 
Comel kan header dia. Aku paling suka dekat bahagian resepi makanan dia hehehe. You guys nak tips boleh pegi rujuk dekat blog dia. Simple food, easy to do & tak pandai masak pun automatik pandai ahhaha XD

4.
Kalau ikut nama header orangnya mesti menaip guna tangan kiri aje kan? Hahaha Okey so pemilik blog ini ialah seorang jejaka muda rasanya. Mula-mula aku ingat maybe around 25 ke atas. But then macam ternampak gambar dalam blog macam below 20. So keseluruhan blog nampak macam matang aje..kemas..Sebab tu lah orang kata dont jugde a person from his blog. Ehhh...

5. 
Blogger ni pula lebih banyak menjurus kepada beauty & the beast..Ehh..Bukan ....kepada produk beauty atau orang kata kecantikan and banyak juga bab jaga haiwan or binatang-binatang. Actually agak menarik sebab tak banyak blog yang boleh cerita pasal taking of animal dalam personal blog dia kan. Hehehe

So 5 untuk hari ini, nanti review untuk yang seterusnya lagi. Hehehe

Share this:

CONVERSATION

7 comments:

  1. Win...win simple review..tapi best

    ReplyDelete
  2. Blogwalking kat sini then bole2 nampak Encik Kidal Kat entry hahahha thanks tak kusangka

    ReplyDelete
  3. Tahniah...tunggu kemunculan segmen MYiDEAKiNi pulak yer...

    ReplyDelete
  4. bru perasaan de reviiew blog cik en disini.. hihihihih.. anyway dah bertukar wajah...

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih