Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2015

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

11 Soalan Yang Aku Sudi Jawab.

Lepas Ni Semua Boleh Sesatkan Diri Dengan Mudah.

Duhai Sayang...

Review Blog Siri 16 - 20 : Peserta Oktober GA MekZumbie

Hadiah Belum Claim

Fesyen Terkini : Apa Lagi Kalau Bukan Dengan Zalora kan?

Review Blog Siri 11-15 : Peserta Oktober GA MekZumbie

Giveaway Hadiah APA?

Snap Snap Dengan Canon DSLR

Review Blog Siri 6-10 : Peserta Oktober GA MekZumbie

Review Blog Siri 1-5 : Peserta Oktober GA MekZumbie

Daripada Lens 52mm Canon

"Izzat Azhar buat Review Blog"

"Segmen Carik Bloglist Blog Encik Kidal"

Penuh Negative Thoughts. Demmit.

Sorry Sebab Aku Menipu

Welcome November Rain