Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2015

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Yang Sebenar : Senarai Pemenang OKTOBER GIVEAWAY by MEKZUMBIE

Pemenang OKTOBER GIVEAWAY by MEKZUMBIE

ENA MENCARI 10 BLOGGER BERTUAH!

Last call for OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE.

SENARAI PESERTA OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

De Vietnam - Ibadah Qurban

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

De Vietnam - Market & Tips Membeli

Semakin Kurang Hari Semakin Banyak Kerja

De Vietnam - Multiplug

De Vietnam-Tips Untuk Makan