image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Sibuk Atau Penyibuk?

Memang aku ni antara jadi penyibuk atau aku ni sebenarnya memang sibuk. Berapa lama blog aku terbiar aku pun tak hingat la...Tapi sebenarnya hari-hari aku ingat nak dok update blog. Tapi bila nak buka nak taip, terus idea tu hilang. Terus masa taip takut korang rasa boring. :P

So aku actually sibuk sikit kat sekolah. Sebab ada lawatan daripada 17 orang guru besar daripada semenanjung. And aku ada volunteer and kene suruh buat gift for all of them and for each of them. So dekat aku cuma gambar untuk gift setiap dorang. Its cute, but aku tak tau sesuai ke tak untuk guru besar sekalian itu, tapi dengar cerita diorang liked it so very much sebab it was a handmade gift & rare katanya.


And this was made actually a day before diorang nak datang. Last minute request from my boss. Hahahaa 

And sebelum belum tu pula. Aku tersangatlah sebok menconteng dinding. Actually jumlah dinding ada 3 kesemuanya. And Im just gonna show u gaiss yang satu aje. Dinding paling besar aku tunjukkan. Hahahhaa


So...Nice kan warna mural tu? Bukan senang sebab kene lapiskan warna yang sama over and over again. Which is paling sikit 3 kali lapisan warna yang sama supaya warna dia timbul dengan lawanya. Hahahhaa....Aku ni memang penyibuk sebab sibuk...

Share this:

CONVERSATION

3 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih