Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2015

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Sedekah

Penantian

Dan Ini Jawapannya

Kata Orang Kata Hati

Aku Buka Semuanya

Part Aku Punya Cerita Sikit.

Gila ke?

Terus Terang

Peraturan Mempercayai Manusia Lain

Kata Hatiku

GIVEAWAY RM3100

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA

How Can You Be Happy?

UPDATE GEGARAN SABAH

Bila Mulut Tak Jaga

Petanda Kah Sudah?

Gegaran Seluruh Sabah

Sebab Itu Aje Aku Mampu

FIRST GIVEAWAY by MRS. PANDA

Giveaway Mega Raya By Azhafizah.com

Jadi Cikgu Kan Senang....

Boleh Jadi...

Flu..Flu..Hello... Helloo