image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Polis Trafik Sila Jangan Baca


Awal aku bangun hari ni. Mungkin sebab aku rasa tak sihat kot. Kerongkong aku pun dah sakit je. Jangan aje demam sebab hujung minggu ni kene berkampung dekat sekolah satu malam. . . .

So semalam sebenarnya kalau ikut betul jam 8.30 aku dah tido dah. Awal sangat tido sebab plan pun nak bangun awal sangat kononnya. Ada keje nak siapkan. Sekali masa dah baring kawan sekerja mesej "KFC".

Aku memula ingat dia salah send ke aper, so aku tanyalah balik "delivery ke?"

Rupa-rupanya hari jadi anak murid aku. Mak aii...Mak budak tu pun dah tertanya-tanya aku ni kat mana. Sebab aku rasa takut nanti orang tertunggu-tunggu, ke takut budak yang tertunggu-tunggu, maka aku pun bangun aje tukar apa yang patut.

Sempat aku bungkus hadiah tau! Apa lagi memang laju lah aku bawa kete. heheheee
Perjalanan 20 minit kalau aku dah rush boleh jadi 10 minit, itupun kalau tak sesak. Tapi dah malam tempat aku ni biasanya tak sesak pon.

Aku kalau dah buat sesuatu biasanya aku sempat refleksi diri tau. Especially time otw driving ke mana-mana. So aku sendiri sebenarnyan rasa kurang senang dengan tabiat aku ni, drive laju sangat buat aper? Tapi bila aku drive slow aku rasa dem bosannnnn hehehee....


Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih