Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Tengok Apa Diorang Buat Dengan Kepala Patung











Sumber Daripada Buzzfeed.com

Comments

  1. Kreatif dan innovatif....

    ReplyDelete
  2. huuuu~ kreatif.. tapi creepy...

    ReplyDelete
  3. kreatif tapi menakutkan jer... ishhh tanak follow lah... tengok je boleh lah

    ReplyDelete
  4. Erk? Ni bagi kat budak pun konfom tak nak.. seram.. haha

    My blog :

    http://segalaceritera.com/

    ReplyDelete
  5. kreatif tapi macam seram je :) was here MZ :)

    ReplyDelete
  6. yg pasu dgn bekas pencil tu boleh la terima..yg lain2..out..! hahaha.. menakutkan n nampak semak ja

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih