Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2015

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

H.A.M.P.A

Kasut Awek Ni Pelik Tapi Benar!

Gambar Menakutkan & Pelik. Serius!

Apa Itu FAVICON?

Apa Itu SEO???

12 Cincin Ohsem Untuk Bakal Suami!

Contest SEO - Cerita Disebalik Entri Malaysia Best Blog 2015

Segmen Bloglist Feb-Jun by Cik Manis

Review Blog Nik Ainaa's

SEO Template - Senarai Web Yang Offer free

Serius! Mereka Ialah Model Tangan!