Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2015

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

H.A.M.P.A

Kasut Awek Ni Pelik Tapi Benar!

Gambar Menakutkan & Pelik. Serius!

Apa Itu FAVICON?

Apa Itu SEO???

12 Cincin Ohsem Untuk Bakal Suami!

Contest SEO - Cerita Disebalik Entri Malaysia Best Blog 2015

Segmen Bloglist Feb-Jun by Cik Manis

Review Blog Nik Ainaa's

SEO Template - Senarai Web Yang Offer free

Serius! Mereka Ialah Model Tangan!