image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

I Am Too Honest

Aku rasa apa yang aku ada ni maybe merupakan satu benda baik atau satu benda buruk yang orang lain maybe akan suka ataupun maybe tak akan suka. Depends lah kot kan? But aku ada satu tabiat ni yang mana aku kalau tak suka seseorang tu memang akan ketara sangat sebab aku sendiri pun akan cakap yang aku tak suka kat orang tu ahahah Annoyying giler ada perangai macam ni. Aku ni memang kalah dalam bab berpura-pura dengan orang dewasa.

Yang baiknya kalau dengan budak aku still boleh cover lagi. Tapi memang jarang lah kot tak suka bebudak ni. Tapi itu je. Kalau aku dah memang tak serasi dengan tabiat tu, aku tak boleh nak berpura-pura baik dekat orang tu. Aku tak bangga dengan tabiat macam ni sebab aku rasa tabiat ni memang tak boleh nak buat hubungan tu erat or baik dengan somebody.

So memang aku harap tabiat aku ni boleh aku ubah sikit, kalau tak suka pun pura-pura suka kat orang tu walaupun annoying tahap gaban. Bole ke? Apa pendapat korang? Kene berpura-pura baik ke even if tabiat orang tu memang kita tahu semuanya plastik? Aku ni tak berapa selesa dalam keadaan berpura-pura serius. Aku akan rasa bersalah sangat-sangat bila aku berpura-pura...entah datang dari mana tabiat & perasaan macam ni...Aigoo....

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih