Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok๐Ÿ˜
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

AKU DAH KONVO!!!

Hai korang korang semua. 

Seperti yang korang tahu, GA sis yang sis buat dah lama habis dan pemenang pun dah diumumkan di SINI.

Tapi still ramai lagi yang tak claimed.๐Ÿ˜

And then lagi satu good news is that, kan sis part time study master. So atlast sis dah konvo minggu lepas๐Ÿ˜.



Sis memang busy sebelum-belum ni. But rasanya dah lapang sedikit lepas habis belakar semua ni. Hahaha.

So korang-korang, yang menang tu jangan lupa claim tau hadiah.๐Ÿ˜†


Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih