Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

*TAMAT*
Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti…

SENARAI PESERTA AUGUST GIVEAWAY!

Hello gais, 
so GA sis yang sis buat untuk August sudah officially ends. 
Berikut ialah senarai peserta yang sis baru sempat nak update heheehhe.
Bagitau kalau ada nama korang yang tertinggal atau terdouble😬
Nanti pemenang akan diumumkan dalam masa yang terdekat. Hehehe


2. S.K.





7. Cuya





12. mamapp

13. Ruby






Anyway, sis dah attach link terus kepada blog peserta. Senang untuk korang terjah blog peserta-peserta GA sis ni😘

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih