WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!


Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekat SINI. Hehehe

So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.

So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI.
Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.

Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti 
NAMA:
NO TEL:
ALAMAT: 

ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁

So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha

PRIZE 1 


PRIZE 2
7. Cuya (claimed)


PRIZE 3
1. KasihkuAmani(claimed)

PRIZE 4
5. AbamKie(claimed)


PRIZE 5
10. Mialiana


PRIZE 6
18. Miss Syahbanu (claimed)


PRIZE 7


PRIZE 8


PRIZE 9


PRIZE 10
6. JMBelog


Pemenang semua boleh lah mula hantar details seperti
Nama:
Alamat:
No Tel:

Ke email sis ok😁 
sumandakkonsun@gmail.com



Comments

  1. Tahniah semua yg menang! Byk tu hadiah2. Semoga murah rezeki mekzumbie

    ReplyDelete
  2. done email, tahniah pada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Done emel..terima kasih.tahniah semua!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. done email..
    Terima kasih mek..
    Tahniah juga buat semua pemenang..

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih