Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani

PRIZE 4 5. AbamKie


PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Official Update Pasal Hadiah

Hello korang.
Sis betul-betul nak minta maaf sebab kali ni lambat nak bagitau pemenang.
Tapikan, yang pasti, ada tiga hadiah yang menjadi misteri korang semua kan?
So dalam entri kali ni, sis memang nak bagitau korang lagi 3 hadiah tu apa sebenarnya. ehehe.

Seperti yang korang tau sis ada bagi

PRIZE 1


PRIZE 2


PRIZE 3


PRIZE 4



PRIZE 5


PRIZE 6


PRIZE 7

Weehooooo, Celine bag. Actually bukan ori k. Tapi ini ialah bag high grade😙 Nanti bila dah dapat bole ler pakai beg baru.


PRIZE 8

And then yang ni ialah sling bag. Walaupun nampak beshe besheeeeee, actually bag ni beli dari cotton on. haahaha So harga pun bole bole juga lerrrr

PRIZE 9

Okey, so yang ni pun ada sling bag yang kecik dari cotton on. Tapi ada satu yang menarik ialah folded wallet dari brand yang harga pun mahal sikit. ahahaha

And last but not least

PRIZE 10

Yang ni rasanya akan menjadi idaman setiap wanita ahahaha. MCM grade A actually dia ada tag. Memang sebijik original. Tapi ahhhh... Entah kat mana tag dia tu ahahhaa.


So..apa yang sis nak sampaikan disini, barang-barang lain semuanya baru. Kecuali bag ada macam pakai sekali dua je. Dijadikan sebagai hadiah GA sebab sayang terletak kat almari dan tak tersentuh. Sis yakin kalau yang menang tu dapat memang rupa baru. Tak tipu😝.

Bila update pemenang ni? Hahaha secepat mungkin.





Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih