Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Hadiah August GA

Hello korang korang semua😁

August dah nak habis, tarikh tutup GA dah nak baru sis nak update hadiah😜

So kepada yang dah join AUGUST GIVEAWAY sis tu dha boleh tarik nafas lega 😙 yang belum tu sila lah join😝

So sini sis nak share apa hadiah-hadiah yang sis offer untung GA kali ni hehehe

PRIZE 1
Minyak wangi Miss Dior ni actually high gred perfume tapi bukan original okay. 😝 But still perfume ni sangat wangi harga pun mahal tauuuuu. Support bisnes member sebab tu beli ehhehee


PRIZE 2

Yang ni pula ada 2 perfume. Yang original perfume Britney Spears yang Fantasy memang wangi. Sis dulu ada guna yang tu, tapi skarang ni macam dah tak jumpa. Yang ni tak tau sama wangi ke tak. 

PRIZE 3

Hah haritu order dekat HERMO sis dapat banyak sangat free gift. So sis ambil kesempatan bahagikan free gift yang banyak tu ehehhee Jadikan as gift untuk GA.

PRIZE 4

Walaupun nampak sikit, tapi LANIEGE Lip Mask tu pun dah kira mahal. Yang ni beli masa naik kapal ke Doha. Dia ada promosi beli 4 harga lebih murah, so sis beli 2 and another 2 member pula. Ingatkan pakai cepat habis, tapi lambat habis, so yang 1 ni sis jadikan as gift juga dalam GA sis ni. Hehehe

PRIZE 5

Sapa-sapa yang suka sunshade atau sunglass ni memang untung k. Sebab sis bagi extra fashion glassess lagi. Kalau korang jenis pakai spek memang untung la dapat, boleh tukar pi yang ada degee hehehe.



PRIZE 6

Yang ni pun turut serta jadi gift GA sis sebab beli tapi sampai sekarang tak digunakan. Pernah buka sekali je untuk tengok dan susun, lepas tu memang dah tak pernah lagi digunakan untuk apa-apa. So better jadikan sebagai gift GA kan?😛

Ada 4 lagi hadiah kan yang masih menjadi misteri? Ahahaha biar lah rahsia. Dan jangan lupa 1 September 2019, ataupun hari ini GA akan tutup tepat pada jam 12P.M. Sempat lagi hahahaa

Comments

  1. Pergh!! Menariknya hadaih-hadiah sis.. Paling ohsem dah tentulah spek tu.. kikiki.. sebab kita pakai spek..

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih