Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani

PRIZE 4 5. AbamKie


PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

SEMPORNA GETAWAY!

Hallu gaisssss,
Mesti ramai kan yang nak bercuti ala-ala Maldives tapi budget tak sampai Maldives?
Well jangan la korang risau,
Dalam Malaysia di Sabah ni kan banyak betul ala-ala Maldives punya tempat. Namanya saja bukan Maldives😅.

Baru-baru ni sis pegi Semporna lagi. ehe lagi ok.
Memang feveret sis la tu Semporna.
Biar hangus terbakar matahari yang terik, yang penting seronok terapung atas air laut masinnya tu😛



Sini sis kongsi videonya ok?
Gambar tak berapa sangat sebab tak rajin snap. Kalau video terus on saja siap ehehe






Comments