Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

*TAMAT*
Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti…

Go Pro Hero 7 Black

Lama sis nak beli action cam sebenarnya.
Dan lama sudah sis mencari action cam yang kalau bole sis nak yang betul-betul worth the money.
Maksudnya, kalau beli sis tak rasa macam beli benda tu sia-sia atau terasa rugi.

Mula-mula nampak lain-lain brand yang menarik dan macam boleh pakai.
End up akhirnya sis tertarik pada GoPro. Mula-mula memang target GoPro5 je sebab harga dia lebih murah. Nak dekat sebulan sis buat perbandingan & carian untuk kenalpasti kelebihan dan kekurangan GoPro tu.

Akhirnya sis pilih yang ni



 Sis akhirnya beli Go Pro Hero 7 Black dari LAZADA


Kalau tengok harga agak murah ka mahal ka, sis pun tak pasti. Yang pasti ni rege dia yang paling murah untuk trusted seller. So sis pun memang tak fikir 10 kali, fikir 2-3 kali terus beli ni & buat payment. Huhaaaaa.







Actually ada jer dia bagi sleeve warna biru. But since sis ni peminat warna merah, so sis beli sleeve baru sendiri yang warna merah. Nice kan😍






Comments

  1. Bestnya dah ada GoPro... LeYa pun teringin nak memiliki satu untuk kemudahan bila travel

    ReplyDelete
  2. Bestnya bila ada goPro sndiri ni nak buat video pun senang seronok tak berat..
    bw dri https://theathra.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih