Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani

PRIZE 4 5. AbamKie


PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!


*TAMAT*

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuhu)

So, bagaimanakah pemenang akan dipilih?😲
10 pemenang akan dipilih melalui sistem undian.😎
Hadiah macam mana? Hadiah akan daku update lagi selepas ini💁. ahahhaa
Good luck uollsssssss💪

Comments

  1. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2019/08/mek-zumbie-2k19-august-giveaway.html
    IG - kasih_shadz

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. S.K. join. Semoga dimurahkan rezeki :')

    https://stnrsyfh.blogspot.com/2019/08/mekzumbie-2k19-august-giveaway.html

    IG ; cilantro.alfredo

    ReplyDelete
    Replies
    1. IG tukar username ; its__s.k

      Terima kasih :D

      Delete
  3. https://www.safenifeni.com/2019/08/mek-zumbie-2k19-august-giveaway.html

    Ig : safeni_feni

    ReplyDelete
  4. Saya join :)

    IG : orangekecik

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2019/08/mekzumbie-2k19-august-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. IG: abamkie

    link: http://www.zukidin.com/2019/08/mek-zumbie-2k19-august-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. saya join

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/08/mek-zumbie-2k19-august-giveaway.html

    ig : https://www.instagram.com/jbh84x | https://www.instagram.com/jmbelogs

    ReplyDelete
  7. https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/08/mek-zumbie-2k19-august-giveaway.html

    ig : _sufisofia


    yg authentic tu link die tkleh buka la

    ReplyDelete
  8. saya join ya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2019/08/mek-zumbie-2k19-august-giveaway.html

    https://www.instagram.com/ahmadtarmizimohktar/?hl=en

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Join yer... :)

    http://www.huhahuhajerr.com/2019/08/mek-zumbie-2k19-august-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. joinnn

    https://www.mialiana.com/2019/08/mek-zumbie-2k19-august-giveaway.html

    ig : @mialiana

    ReplyDelete
  12. join juga GA ni. Salam kenal sis :-)

    https://hayatisuki.blogspot.com/2019/08/mek-zumbie-2k19-august-giveaway.html

    IG: hayati.suki

    ReplyDelete
  13. Mama join ye

    Blog: http://www.mamapipie.com/2019/08/mek-zumbie-2k19-august-giveaway.html

    If: addahus

    ReplyDelete
  14. Salam kenal. Ruby join juga ya.

    IG : rubiah_kadir

    https://www.rubiahkadir.com/2019/08/mek-zumbie-2k19-august-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. sAYA JOIN

    http://jombercontest.blogspot.com/2019/08/mek-zumbie-2k19-august-giveaway.html

    IG : @hanirahman6377

    *Maaf link IG yang kedua tu saya tak dapat follow plak, ada error.

    ReplyDelete
  16. joined : https://www.aimanabdullah.com/2019/08/mekzumbie-2k19-august-giveaway.html

    ig : aimanabdullah

    ReplyDelete
  17. saya join,
    https://sayasukala.blogspot.com/2019/08/august-giveaway-official-start.html
    ig - https://www.instagram.com/atyy.azmi/

    ReplyDelete
  18. join ye :)
    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2019/08/mekzumbie-2k19-august-giveaway.html

    ig: aimansallehh

    ReplyDelete
  19. saya join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2019/08/mek-zumbie-2k19-august-giveaway.html

    IG- https://www.instagram.com/miss_syahbanu/

    ReplyDelete
  20. alamak.. mcm tak sempatlah.. baru tahu ada GA.. btw good luck pada yg join..

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih