Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Saya Nak Buat GIVEAWAY!

Hai korang korang semua.

Baru-baru aku ada order barang dari HERMO dan HERMO ada bagi beberapa free gift kat aku.

Dan kalau korang ni jenis yang ada ikut cerita aku dari dulu sehingga blog aku jadi sunyi ni korang akan tahu yang aku ni sebenarnya bukan jenis yang bermekap atau berdandan sangat pun.

So kebetulan banyak betul segala mask dan whitening yang aku dapat. *kejap aku kira

Nampaknya ada lebih dari 10 paket yang aku dapat dan korang boleh tengok dekat gambar tu yang kat bawah.

So ini lah hasil free yang aku dapat dan rasanya memang tak pakai. Memandangkan rumah aku cuma ada aku sebagai bunga, maka aku rasa memang takdenya aku nak bagi sapa-sapa kat rumah. Disebabkan itu, beserta dengan beberapa benda yang baharu kat tempat aku.

Aku nak umumkan yang aku akan buat GIVEAWAY pada bulan ini. hehehhe

Korang nak tak ni?

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih