Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

2k19 LAMBAT START

Hai gaisπŸ™Œ,
Untuk sesi 2019 ni agak lambat aku nak update blog ye dok?😌

Permulaan tahun 2019 ni boleh dikatakan saya agak busy banyak sikit. Huhuhu

Bukan busy nak kawinπŸ˜… tapi busy siapkan project paper dan hal-hal kerja 😌

So..ceritanya bukan sekarang baru aku free, tapi ceritanya baru sekarang baru aku teringat yang nak update benda kat blog yang terabai beberapa bulan ni 😜.

Yang pasti aku akan start update mulai dari hari ini dan insyaAllah sehingga lah ke hari seterusnya😬

With a fresh start, aku harap la aku mampu update yang semampunya ahaha



Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih