Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

2k19 LAMBAT START

Hai gais๐Ÿ™Œ,
Untuk sesi 2019 ni agak lambat aku nak update blog ye dok?๐Ÿ˜Œ

Permulaan tahun 2019 ni boleh dikatakan saya agak busy banyak sikit. Huhuhu

Bukan busy nak kawin๐Ÿ˜… tapi busy siapkan project paper dan hal-hal kerja ๐Ÿ˜Œ

So..ceritanya bukan sekarang baru aku free, tapi ceritanya baru sekarang baru aku teringat yang nak update benda kat blog yang terabai beberapa bulan ni ๐Ÿ˜œ.

Yang pasti aku akan start update mulai dari hari ini dan insyaAllah sehingga lah ke hari seterusnya๐Ÿ˜ฌ

With a fresh start, aku harap la aku mampu update yang semampunya ahaha



Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih