Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

2k19 LAMBAT START

Hai gais๐Ÿ™Œ,
Untuk sesi 2019 ni agak lambat aku nak update blog ye dok?๐Ÿ˜Œ

Permulaan tahun 2019 ni boleh dikatakan saya agak busy banyak sikit. Huhuhu

Bukan busy nak kawin๐Ÿ˜… tapi busy siapkan project paper dan hal-hal kerja ๐Ÿ˜Œ

So..ceritanya bukan sekarang baru aku free, tapi ceritanya baru sekarang baru aku teringat yang nak update benda kat blog yang terabai beberapa bulan ni ๐Ÿ˜œ.

Yang pasti aku akan start update mulai dari hari ini dan insyaAllah sehingga lah ke hari seterusnya๐Ÿ˜ฌ

With a fresh start, aku harap la aku mampu update yang semampunya ahaha



Comments