Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

🙅END🙅
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.😅

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe😜
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

ANOTHER GIVEAWAY LAGI?


So rasanya semua pemenang dapat terus kan hadiah GA bulan yang lepas tu?

Taniah kepada yang dapat hadiah dari Korea. 

Aku harap korang suka hadiah tu k.

Aku nak beli set sudu garpu bagai tu as hadiah. Tapi aku beli beberapa set untuk family aku so tak cukup budget. Hehehe

So, next month. 
Aku akan travel ke luar negara lagi. This time is somewhere belah belah Eropah. Aku still tengah decide sama ada nak buat GA untuk gift dari sana atau tak.

So kalau ada yang minat, probably boleh tolong bantu untuk buat keputusan sama ada nak atau tak nak. Hehehe



Comments

  1. Wahhh rajinnnya buat GA mekzumbie...

    ReplyDelete
  2. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    kalau buat giveaway lagi,jemput je ain. nnti ainjoin.hehhee. :)

    ReplyDelete
  3. nak ! hehe btw saya follow sini ^^ #664 http://sayesyadiya.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih